CCIAT - Formare Profesionala | Utilizare S.I.C.A.P Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș CURS UTILIZARE S.I.C.A.P.
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | Utilizare S.I.C.A.P

Utilizare S.I.C.A.P

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


CURS UTILIZARE

S.I.C.A.P.


Adresabilitate: Cursul de utilizare S.I.C.A.P. este adresat atat utilizatorilor S.I.C.A.P. (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice) cat si viitorilor utilizatori S.I.C.A.P. si are rolul de a usura modul de intelegere si de utilizare al sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice.
Pentru a participa la acest curs trebuie sa fi absolvit cursul de EXPERT ACHIZITII PUBLICE sau cursul de INSTRUIRE LEGE 98/2016.
Prin participarea la cursul de utilizare  S.I.C.A.P., operatorii economici  vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

Obiective: In cadrul acestui curs veti regăsi noutățile aduse în domeniul achizițiilor publice prin intermediul Legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice (clasice), a Legii nr. 99/2016 privind achizitiile sectoriale, a Legii nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii  si a Legii nr. 101/2016 privind remediile si caile de ataci în materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor prin aplicarea acestora cat mai facila în mediul on-line din cadrul S.I.C.A.P.

Cursul se adreseaza atat celor care sunt deja initiati în domeniul achizitiilor publice cat si celor care descopera abia acum tainele acestui domeniu.

Tematica: Detalierea unor aspecte legate de documentatia de atribuire - fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in S.I.C.A.P.

Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri. 

Procedura simplificata initiata prin publicarea în S.I.C.A.P., insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte. 

Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul S.I.C.A.P.; dosarul achizitiei - trasabilitatea actiunilor asigurata de S.I.C.A.P.; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Cursul de utilizare S.I.C.A.P. sustinut de traineri cu experienta, ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor  publice prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice, inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

 

Formator: D-na GOIA Daniela

 Locul de desfasurare:: Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22

Programul cursului: Luni – Vineri 16:30 - 20:30

Taxa de participare: 600 lei +TVA (10 % reducere membrii CCIAT)

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente: copie BI