CCIAT - Formare Profesionala | TESTIMONIALE FORMATOR Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș Testimoniale - Feedback “Formator” Trainer: Alin Grecu„Mi-a plăcut special prezentarea clară atitudinea  pozitivă modul interacţiune formatorului participanţii exemplele multiple oferite. complex  incitant chiar
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Testimoniale | TESTIMONIALE FORMATOR

TESTIMONIALE FORMATOR

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


Testimoniale - Feedback curs “Formator”

Trainer: Alin Grecu

„Mi-a plăcut în mod special prezentarea clară, atitudinea  pozitivă, modul de interacţiune al formatorului cu participanţii, exemplele multiple oferite. Un curs complex,  incitant ( chiar daca eram obosita,  imediat cum incepea cursul uitam de oboseala) și foarte bine structurat! Relația formator-cursanți a fost foarte relaxata, modul degajat al formatorului si aplicaţiile practice au făcut să fie bine asimilat cursul și bine înțelese obiectivele acestuia !”


Daniela Vilcu-Micu: Responsabil de mediu si gestiunea deseurilor - AZUR SA

 

„Am petrecut 10 zile plăcute alături de oameni minunați.

Pentru mine a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață pe care nu o voi uita curând. Felicitări, Alin! Ai creat un grup fantastic și ai fost pentru mulți dintre noi o sursă de inspirație, viziune și un trainer care face lucrurile din pasiune și pune mult suflet.

Mulțumesc!”

 Petrișor Costică - sef serviciu RATT

 

„A fost intr- adevar o experienta de neuitat care m-a ajutat foarte mult pentru a ma perfectiona in ceea ce tine de formarea cursantilor mei. Esti unul dintre mentorii mei in legatura cu formarea adultilor. Atitudinea fata de noi, viitori formatori, a fost exceptionala, cursul ne-a ajutat pe toti intr-un mod constructiv.”

Aritina Margineanu: medic medicina muncii, Spitalul Municipal si Clinica Grigoras