CCIAT - Formare Profesionala | TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș Testimoniale - Feedback “Auditor domeniul calitatii” Trainer: Lucian Tarabic   ”Multumesc  Camerei de Comert  Timis implicit mentorului meu Lucian Tarabic brand implementarea sistemelor management
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Testimoniale | TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


Testimoniale - Feedback curs “Auditor in domeniul calitatii”

Trainer: Lucian Tarabic

 

”Multumesc  Camerei de Comert  Timis, implicit si mentorului meu, d-l Lucian Tarabic, un brand in implementarea sistemelor de management al calitatii. De peste 10 ani m-a determinat sa gandesc realist, adecvat contextului social in care traiesc, sa-mi dezvolt un sistem de gandire sanatos, bazat pe respectarea legii si a prevederilor ISO implementate in mod real si functional intr-o organizatie. Era si timpul sa mai organizati cursuri in acest domeniu. Va multumesc ca ne-ati impartasit timp de o saptamana din experienta d-voastra in acest domeniu.”

                                                                                                                                            

15 octombrie 2016
Monica Harmanescu, USMVBT

 

“Va multumim pentru tot ce ne-ati invatat in aceasta saptamana! A meritat din plin participarea la acest curs. Dl. Lucian Tarabic ,  pentru mine sunteti un exemplu de profesionalism si dedicare in ceea ce faceti.  Toate cele bune!”                                                                                     

 14 octombrie 2016

Ioana Sima, S.C. COMPORSA SRL"Mulțumim foarte mult, vă asigurăm că și pentru noi a fost de un real câștig să vă avem alături, profesionalismul și dedicarea dumneavoastră constituind nu de puține ori un motiv de a ne apleca cu și mai multă seriozitate asupra subiectelor abordate. Chiar dacă unii dintre noi nu ne-am ridicat la înălțimea cerințelor, vă asigurăm că viitorul activității noastre, are deja consolidată fundația creată de o personalitate puternică, ce ne motivează să aplicăm și să dezvoltăm modul deosebit și strălucit prin care ne-ați făcut să înțelegem meandrele managementului de calitate și nu numai."

29 martie 2018

Viorel Ciobanu, SMART S.D. Bucuresti