CCIAT - Formare Profesionala | MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș   DIRECTIA FORMARE PERFECTIONARE PROFESIONALA CAMEREI COMERT INDUSTRIE ŞI AGRICULTURA TIMIS organizeaza cursul acreditat intitulat: Manager Activitatea de Turism 143908) Obiective: Cursul adreseaza
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


 

DIRECTIA FORMARE SI PERFECTIONARE PROFESIONALA a CAMEREI DE COMERT, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURA TIMIS organizeaza cursul acreditat ANC intitulat:

Manager in Activitatea de Turism (cod COR: 143908)

Obiective: Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa: conduca o agentie de turism sau o structura de primire turistica (pensiune, motel, hotel etc.); se perfectioneze si/sau avanseze in cariera profesionala; sa porneasca propria afacere in domeniul turistic.

Principalele tematici abordate:

Economia turismului, Managementul comunicarii, Comunicare in limba straina, Management general si managementul afacerilor, Marketing in turism, Management financiar, Drept si legislatie, Sisteme informatice in turism, Managementul resurselor umane si al sanatatii si securitatii in munca, Managementul calitatii, Managementul mediului, Managementul activitatii de cazare, Managementul si marketingul activitati de alimentatie, Managementul si marketingul agentiei de turism.

Durata: 720 ore (6 luni )
Conditii de inscriere: Studii superioare.
Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente: BI/CI, diploma de studii superioare, certificat de nastere, certificat de casatorie (daca este cazul), adeverinta medicala.

Pretul cursului este de 2000 lei, la care se aplica urmatoarele reduceri :

·         10 % pentru membrii CCIAT

·         10 % pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma

        *Reducerile nu se cumuleaza.

 Certificatele obţinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS).

Certificatele se  elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informatii si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala CCIAT - Centrul Regional de Afaceri din bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov-Manager DFP