CCIAT - Formare Profesionala | Instruire Lege 98_2016 privind Achizitiile publice Instruire Lege 98/2016 privind Achizitiile publice Instruire 98_2016 privind Achizitiile publice Normele aplicareAdresabilitate:Acest poate urmat catre persoanele lucreaza deja in domeniul achizitiilor publice
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | Instruire Lege 98_2016 privind Achizitiile publice

Instruire Lege 98_2016 privind Achizitiile publice

Instruire Lege 98/2016 privind Achizitiile publiceInstruire Lege 98_2016 privind Achizitiile publice si Normele ei de aplicareAdresabilitate:

Acest curs poate fi urmat de catre persoanele care lucreaza deja in domeniul achizitiilor publice si care au urmat deja cursul  autorizat de EXPERT ACHIZITII PUBLICE (Cod COR 214946 ). Se adreseaza  autoritatilor contractante si ofertantilor. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice referitoare la Legea 98/2016 si  Normele ei de aplicare, Legea 99/2016 si Normele ei de aplicare, Legea 100/2016 si  Normele ei de aplicare,  Legea 101/2016 dar  si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor  practice. Tematica:

Detalierea modalitatilor de consultare a pietei.

Detalierea unor aspecte legate de documentatia de atribuire - fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in SEAP – SICAP.

Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri. 

Procedura simplificata initiata prin publicarea în SEAP, insotit de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte. 

Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul SEAP; dosarul achizitiei - trasabilitatea actiunilor asigurata de SICAP; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Dezbateri pe diversele spete care apar in derularea procedurilor de achizitii publice. 

  

 
Cursul se finalizeaza cu un test final, in urma caruia se primeste un CERTIFICAT care confirma ca persoana este instruita potrivit legii 98/2016 si  utilizarea Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice . Certificatul se elibereaza in maxim 30 zile de la finalizarea cursului


Locul de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22
Programul cursului: Luni – Vineri 16:30 - 20:30 
Taxa de participare: 600 lei + TVA (10 % reducere membrii CCIAT )
Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente: Copie CI