CCIAT - Formare Profesionala | Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europeana Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș     Expert accesare fonduri structurale coeziune europeana Denumire Program: INITIERE  COD 242213 Durata: zilePret: (beneficiaza reducere membrii CCIAT
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Ultimele informații

GDPR-Responsabil cu protectia datelor

ARHIVIST

GESTIONAR (DEPOZIT)

TRANZITIA DE LA ISO 9001:2015 si 14001:2015

COMPETENTE INFORMATICE

COMPETENTE ANTREPRENORIALE

MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

TESTIMONIALE FORMATOR


Cursuri | Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europeana

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europeana

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


 

 

Expert accesare fonduri

structurale si de coeziune europeana

Denumire Program: INITIERE

 COD COR: 242213

Durata: 10 zile

Pret: 1000 lei (beneficiaza de 10 % reducere membrii CCIAT cu cotizatia la zi, iar persoanele care au urmat cursul de Manager de Proiect la CCIAT beneficiaza de 20 % )

Grup tinta:

Cursul acopera tematica necesara pentru scrierea unei cereri de finantare si implementarea proiectului, indiferent de tipul de proiect sau sursa finantarii.

Cursul se adreseaza companiilor private care doresc dezvoltare cu propriile forte prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor de perspectiva, respectiv membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor obtine competente/ abilitati specifice necesare scrierii unei cereri de finantare pentru un proiect de succes.

Cursul avand un puternic caracter practic, aplicativ, va da posibilitatea conceperii unui proiect viabil pornind de la scopul si obiectivele dumneavoastra privind proiectul. Veti beneficia de experienta practica a trainerilor, care au rolul de a va consilia si indruma prin proceduri legislative si va vor raspunde intrebarilor aferente.

   Competente Dobandite:

  • Pregatirea elaborarii proiectului
  • Documentarea in vederea realizarii proiectului
  • Stabilirea parteneriatelor
  • Elaborarea proiectului
  • Aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca
  • Aplicarea normelor de protectiei muncii
  • Mentinerea unor relatii de munca eficace

Conditii de Acces:  Studii medii

Documente Necesare: Copie CI, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie dupa caz, copie diploma studii ,original adeverinta medicala de la medicul de familie sau medicul institutiei.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de  Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA).  Diplomele se elibereaza in  maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.