CCIAT - Formare Profesionala | Curs Bucatar NC 5122.2.1 Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș Denumire Program: CALIFICARE N.C: 5122.2.1 Durata: teorie; practica Pret: (beneficiaza reducere membrii CCIAT cotizatia )  Programul
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Ultimele informații

TRANZITIA DE LA ISO 9001:2015 si 14001:2015

COMPETENTE INFORMATICE

BAZELE TERAPIEI CU PLANTE MEDICINALE

COMPETENTE ANTREPRENORIALE

MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

CURS NLP

TESTIMONIALE FORMATOR

TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII


Cursuri | Curs Bucatar NC 5122.2.1

Curs Bucatar NC 5122.2.1

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


Denumire Program: CALIFICARE

N.C: 5122.2.1

Durata: 240 ore teorie; 480 ore practica

Pret: 3200 lei (beneficiaza de 10 % reducere membrii CCIAT cu cotizatia la zi )

 Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.

Obiectivul cursului:

La sfarsitul cursului participantii vor fi dobandit competente referitoare la:

  • comunicarea si desfasurarea muncii in echipa
  • aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
  • asigurarea conditiilor  igienico-sanitare

·                 

Tematica cursului:

  • pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri)
  • manipulare cuțit profesional
  • pregătirea stocurilor
  • sosuri
  • forcemeats și aluaturi
  • instrucțiuni privind siguranța, igiena, organizarea

Toate tematicile se vor discuta cu materia prima pe masa de lucru!!!!

Investitia ta:

 Taxa curs - 3200 lei (10% reducere Membrii CCIAT)

-rata 1 in valoare de 1600 de lei se achita inainte de inceperea cursului

-rata 2 in valoare de 1600 de lei se achita in cea de a 2-a luna de curs

  • taxa include:  

- partea teoretica, suport curs ( hartie si exemple de buna practica )

- partea practica, materia prima pe tot parcursul cursului , tinuta personalizata si materia prima pentru sustinerea probei practice a examenului final.

Lector:  Formator Chef Georgeo Andrei

Perioada:  05 aprilie 2017-05 august 2017

Durata:  240 ore teorie-1 zi /10:00-18:00-terorie/practica

              480 ore practica- 4 luni proba practica in productie (5 zile -6 ore /zi practica in productie)

Locatie:

  • pregatirea teoretica cat si pregatirea practica se desfasoara in spatii special amenajate

Conditii de inscriere:

Ø         Copie CI

Ø         Copie diploma de studii (minim 8 clase)

Ø        Copie certificat de nastere

Ø        Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

Ø         Adeverinta medicala (APT CURS)

   Fisa de inscriere completata

                   Finalitate: Cursul se finalizeaza cu examen, in prezenta unei comisii ANC.

 Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Certificatele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului!