CCIAT - Formare Profesionala | Curs Bucatar NC 5122.2.1 Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș Denumire Program: CALIFICARE N.C: 5122.2.1 Durata: teorie; practica Pret: (beneficiaza reducere membrii CCIAT cotizatia )
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Ultimele informații

CURS NLP

TESTIMONIALE FORMATOR

TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

TESTIMONIALE MANAGER PROIECT

Imagini curs -Consilier de orientare privind cariera-31.10-11.11.2016

Imagini

Curs Bucatar NC 5122.2.1

Comunicare si trasparenta decizionala in administratia publica


Cursuri | Curs Bucatar NC 5122.2.1

Curs Bucatar NC 5122.2.1

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


Denumire Program: CALIFICARE

N.C: 5122.2.1

Durata: 240 ore teorie; 480 ore practica

Pret: 2300 lei (beneficiaza de 10 % reducere membrii CCIAT cu cotizatia la zi )

Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.
Obiectivul cursului:
La sfarsitul cursului participantii vor fi dobandit competente referitoare la:
•    comunicarea si desfasurarea muncii in echipa
•    aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
•    asigurarea conditiilor  igienico-sanitare
•    organizarea cadrului general de inchidere si deschidere a
activitatii sectiei
•    intocmirea documentelor specifice

Tematica cursului:
•    pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri.
•   manipularea cutitului profesional
•   pregatirea stocurilor
•   pregatirea sosurilor
•   forcemeats si aluaturi
•   instructiuni privind siguranta, igiena si organizare

Locatie:
•    pregatirea teoretica: sediul Centrului de Afaceri al Camerei de Comert Timis
•    pregatirea practica: in cadrul unui restaurant din Timisoara
Conditii de inscriere:
    Copie CI
    Copie diploma de studii (minim 8 clase)
    Copie certificat de nastere
    Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
    Adeverinta medicala (APT CURS)  
    Fisa de inscriere completata

Finalitate: Cursul se finalizeaza cu examen, in prezenta unei comisii ANC.
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Certificatele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului!
Cursurile se vor organiza la formarea unei grupe minime de cursanti.