CCIAT - Formare Profesionala | Contabil Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș                                                                                     CONTABIL 331302)     Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului raspunde numeroase intrebari domeniul contabilitatii devina prietenos
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | Contabil

Contabil

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


                                                                                   
Curs CONTABIL (Cod COR 331302)

    Curs de Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina prietenos si accesibil, adresandu-se atat celor ce aspira sa activeze in cadrul departamentelor contabile din cadrul companiilor sau institutiilor publice, cat si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le au in domeniu, oferind notiuni teoretice si solutii practice diverselor probleme ridicate in activitatea zilnica.

   Fiind un curs practic si util, acesta are aplicabilitate imediata si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile, pregatind participantii pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA. Astfel, programa cuprinde module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator.

   Cursul se adreseaza atat persoanelor care sunt absolventi de studii superioare, precum si celor cu  studii medii si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Structura cursului:

1.       Notiuni introductive

2.       Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare

3.       Inventarierea patrimoniului

4.       Contul

5.       Inregistrarea  operatiunilor economico-financiare

6.       Intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare

7.       Monografie contabila

8.       Examen

- Partea practica in ceea ce priveste intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico -  financiare si obtinerea balantei de verificare, se va face utilizand aplicatiile informatice.

Pret:1000 Lei/Pers. - (10% reducere pentru membrii CCIAT)
Program:16:30 - 19:30
Locul de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente: Copie CI, Copie Certificat de nastere, Copie Certificat de casatorie (dupa caz), Copie diploma de studii (minim studii medii), Adeverinta medicala de la medicul de familie sau medicul institutiei (apt curs).

Informatii si inscrieri:
Directia Formare si Perfectionare Profesionala
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis
Centrul Regional de Afaceri al CCIATimis
Adresa: Bd. Eroilor de la Tisa, Nr. 22, Cam.105, Timisoara
Tel. 0256/219 172; 0720/444 121
E-mail: mmuresan@cciat.info