CCIAT - Formare Profesionala | Comerciant (Vanzator) Marfuri Alimentare Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș COMERCIANT (VANZATOR) MARFURI ALIMENTARE Denumire Program: CALIFICARE N.C: 5220.2.2 Durata: saptamani Pret: (beneficiaza reducere membrii CCIAT cotizatia zi) Grup tinta: Cursul adreseaza
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Ultimele informații

GESTIONAR (DEPOZIT)

TRANZITIA DE LA ISO 9001:2015 si 14001:2015

COMPETENTE INFORMATICE

COMPETENTE ANTREPRENORIALE

MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

TESTIMONIALE FORMATOR

TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

TESTIMONIALE MANAGER PROIECT


Cursuri | Comerciant (Vanzator) Marfuri Alimentare

Comerciant (Vanzator) Marfuri Alimentare

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


COMERCIANT (VANZATOR) MARFURI ALIMENTARE

Denumire Program: CALIFICARE

N.C: 5220.2.2

Durata: 20 saptamani

Pret: 750 lei (beneficiaza de 10 % reducere membrii CCIAT cu cotizatia la zi)

Grup tinta:

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor din unitatile comerciale carea consiliaza clientul in alegerea marfurilor, realizarea receptiei, incasarea si coordonarea activitatii lucratorului in comert . Comerciantul - vanzator se ocupa in principal cu comunicarea cu clientii magazinului (punctului de vanzare), organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului (punctului de vanzare), efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vanzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare.

Competente Dobandite:

·         Comunicare si numeratie

·         Asigurarea calitatii

·         Efecturea operatiilor din magazin

·         Utilizarea si gestionarea bazelor de date la magazin si depozit

·         Realizarea operatiilor din depozit

·         Cunoasterea ofertei de marfuri

·         Receptia marfurilor alimentare

·         Tehnicile promotionale la locul de vanzare

·         Etalarea marfurilor alimentare

·         Vanzarea marfurilor alimentare

·         Identifica nevoile clientului

·         Depozitarea-pastrarea marfurilor alimentare

·         Dezvoltarea personala in scopul obtinerii performantei

·         Igiena si securitatea muncii

·         Lucrul in echipa

Conditii de Acces:  scoala generala

Documente Necesare: Copie CI, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie dupa caz, copie diploma studii,  original adeverinta medicala de la medicul de familie sau medicul institutiei. Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.