CCIAT - Formare Profesionala | CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE     Cursul caracter intensiv informativ initiaza participantii metodologia organizarii conducerii contabilitatii institutiilor publice.     Totodata cursul practic aplicabilitate
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE


    Cursul are caracter intensiv, informativ si initiaza participantii in metodologia organizarii si conducerii contabilitatii institutiilor publice.
     Totodata, cursul este practic si util, are aplicabilitate imediata si trateaza  aspectele legate de contabilitatea institutiilor publice, fiind actualizat cu ultimele reglementari legale.
     Cursul vine atat in sprijinul celor care-si desfasoara activitatea in cadrul compartimentului financiar-contabil din institutiile publice, precum si in sprijinul celor care doresc sa lucreze in cadrul unei institutii publice.
      Cursul se adreseaza atat persoanelor care sunt absolventi de studii superioare, precum si celor cu studii medii si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.
Structura cursului
1. Notiuni introductive
2. Documente justificative si registre de contabilitate
3. Principii si politici contabile. Corectarea erorilor contabile
4. Planul general de conturi si planul de conturi pentru institutiile publice. Instructiuni de utilizare
5. Monografii privind inregistrarea in contabilitate a principalelor operatiuni derulate intr-o institutie publica
6. Situatii financiare lunare, trimestriale si anuale
 - Partea aplicativa care cuprinde monografii contabile, intocmirea balantei de verificare sau a situatiilor financiare se va face utilizand aplicatiile informatice.
Cursul se finalizeaza cu un test grila, in urma caruia se obtine un Certificat de participare acordat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.
Traineri: Specialisti cu experienta practica în metodologie financiar-contabila şi legislatie, din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara