CCIAT - Formare Profesionala | ARHIVIST Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș ARHIVIST COD COR: 262101   Grup tinta: Programul formare destinat persoanelor ocupa functia de arhivist indeplinesc atributii linie arhiva nivelul unei organizatii
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii
GDPR


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Cursuri | ARHIVIST

ARHIVIST

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


ARHIVIST

COD COR: 262101

 

Grup tinta: Programul de formare este destinat persoanelor care fie ocupa functia de arhivist sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele/sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, fie persoanelor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens sub indrumarea formatorilor in domeniu. Programul de formare este proiectat sa satisfaca, atat cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente, cat si nevoile individuale de pregatire in domeniu in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare.

Competente dobandite la finalizarea cursului:

  • Elaborarea instrumentelor de lucru
  • Coordonarea constituirii si administrarii arhivei
  • Stabilirea valorii istorice si practice a documentelor
  • Coordonarea activitatiilor de conservare a arhivei in depozit
  • Valorificarea informatiilor din documente
Program: luni-vineri, intre orele  15.00-21.00 (3 saptamani teorie si 4 saptamani  aplicatii practice/practica  realizarea unei lucari practice)

Loc de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri, Bd.Eroilor de la Tisa, nr 22

Pret: 1500 lei/pers (membrii CCIA Timis beneficiaza de 10 % reducere, conform Ghidului de Servicii  si 10 % pentru absolventii cursului de Arhivar in cadrul CCIA Timis)

Conditii de Acces:  Studii superioare in unul din domeniile: limba si literatura, limbi moderne aplicate, istorie, studii culturale

Documente Necesare: Copie CI, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie dupa caz, copie diploma studii superioare in unul din domeniile mai sus mentionate, original adeverinta medicala de la medicul de familie sau medicul institutiei.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de  Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA).  Diplomele se elibereaza in  maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informatii si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala CCIAT - Centrul Regional de Afaceri din bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256-219171, 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov-Manager DFP