CCIAT - Formare Profesionala | ARHIVIST Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș ARHIVIST Denumire Program: PERFECTIONARE COD 262101 Durata: Pret: (beneficiaza reducere membrii CCIAT cotizatia absolventii
Despre noi Cursuri Portofoliu Servicii Contact Testimoniale
Galerie foto
Alte servicii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara

Ultimele informații

COMPETENTE ANTREPRENORIALE

MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

CURS NLP

TESTIMONIALE FORMATOR

TESTIMONIALE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII

TESTIMONIALE MANAGER PROIECT

Imagini curs -Consilier de orientare privind cariera-31.10-11.11.2016

Imagini


Cursuri | ARHIVIST

ARHIVIST

Formare Profesională - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


ARHIVIST

Denumire Program: PERFECTIONARE

COD COR: 262101

Durata: 185 ore

Pret: 1500 lei (beneficiaza de 10 % reducere membrii CCIAT cu cotizatia la zi si 10 % absolventii cursului de ARHIVAR in cadrul CCIA Timis)

Grup tinta:

Programul de formare este destinat persoanelor care fie ocupa functia de arhivar sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele/sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, fie persoanelor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens sub indrumarea formatorilor in domeniu. Programul de formare este proiectat sa satisfaca, atat cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente, cat si nevoile individuale de pregatire in domeniu in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare. 

Competente Dobandite:

  • Elaborarea instrumentelor de lucru
  • Coordonarea constituirii si administrarii arhivei
  • Stabilirea valorii istorice si practice a documentelor
  • Coordonarea activitatiilor de conservare a arhivei in depozit
  • Valorificarea informatiilor din documente
  • Arhivarea electronica a documentelor

·      Conditii de Acces:  Studii superioare in unul din domeniile: limba si literatura, limbi moderne aplicate, istoerie, studii culturale.

Documente Necesare: Copie CI, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie dupa caz, copie diploma studii,  original adeverinta medicala de la medicul de familie sau medicul institutiei.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de  Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA).  Diplomele se elibereaza in  maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.